11 קבלני שיש מומלצים ענו על השאלה וסיכמנו את התשובות בגרף!
צוות מידרג שאל כך: מה העובי המומלץ לשיש במטבח? אנחנו מתכננים שיפוץ למטבח ואנחנו מתלבטים באיזה עובי לעשות את השיש. חשוב לנו שהשיש יהיה כמה שיותר עמיד כי אנחנו מבשלים הרבה. המחיר הוא לא שיקול. איזה עובי מומלץ לשיש?
הגרף החכם נותן משקל גדול יותר למומחים - כלומר לקבלני שיש עם מספר חוות דעת ודירוגים גבוהים יותר.
הגרף הזה הוא גרף רגיל - לכל 11 קבלני השיש משקל זהה.
הופה נראה שיש לנו פה חילוקי דעות מקצועיים! בעוד שלאף תשובה אין רוב מובהק, ואף אחד בכלל לא בחר ב4 ס"מ או עובי אחר , נראה שקבלני השיש מתחלקים בגדול לשתי קבוצות - אלה שענו זה לא משנה ואלה שענו 2 ס"מ. הבחירה נתונה בידכם.
מה העובי המומלץ לשיש במטבח? המומחים עונים:
לעובי השיש במטבח אין באמת חשיבות של חוזק כי בד"כ הלוחות בעובי 2 ס"מ וכל עובי שמעל ל-2 יהיה ע"י הדבקה של קנט בחזית והשיש רק יראה עבה יותר. יש לוחות של 13 מ"מ וברוב המקרים הם גם מספיק חזקים. לדעתי בחירה של עובי זה רק עניין של מראה וטעם אישי.
עדיף ללא הדבקות בקנט, כך שיישאר עובי השיש המקורי
יותר יפה ויותר עדין לשיש במטבח זה עובי 2 ס"מ או 12 מ"מ. הוא יותר זול, בעל פחות חיבורים ודבקים וגם יותר טבעי.
תשובה | מספר משיבים משוקלל | אחוז |
---|---|---|
זה לא משנה | 5.9 | 44.3 |
2 ס"מ | 5.8 | 43.9 |
1.3 ס"מ | 1.6 | 11.8 |
4 ס"מ | 0 | 0 |
עובי אחר | 0 | 0 |
תשובה | מספר משיבים | אחוז |
---|---|---|
2 ס"מ | 7 | 63.6 |
זה לא משנה | 3 | 27.3 |
1.3 ס"מ | 1 | 9.1 |
4 ס"מ | 0 | 0 |
עובי אחר | 0 | 0 |
המידע המוצג כאן על "מה העובי המומלץ לשיש במטבח?" אינו מיועד להוות תחליף לייעוץ מקצועי, אלא למטרת העשרה בלבד. אתה לוקח אחריות מלאה על אופן שימושך במידע זה. עליך לפנות לאיש מקצוע כדי לקבל תשובה אישית. אין לעשות שימוש מסחרי בתוכן ללא אישור בכתב. שימוש ללא אישור יהווה עילה לתביעה.