הוא היה בסדר גמור. בשביל עשר דקות עבודה המחיר היה קצת יקר לדעתי,
אבל כנראה זה מה שכולם לוקחים.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
בר שביט, קרית אתא.
משוב: 02/01/2025
תיאור השירות:
פתיחת סתימה בכיור מטבח.
חוות דעת:
היה מעולה. הוא הגיע מהר, לא דיבר יותר מדי וישר הגיע לעבודה. סיים את העבודה מהר, לקח סכום נורמלי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלכס רבינוביץ, קרית ביאליק.
אשרור: 15/11/2024
משוב: 16/09/2024
חוות דעת:
סה"כ היה נחמד ומקצועי. הזמנתי את קובי כי הייתה נזילה מהדוד עקב לחץ מים גבוה והשסתום פורק הלחץ לא היה תקין בעקבות כך. קובי זיהה את הבעיה כמעט מיידית וציין גם שכדאי להחליף את הגוף חימום בדוד כי לא בוצעה בו תחזוקה זמן רב. בסה״כ אני מרוצה מהשירות למרות שלא יכל היה לסדר את הבעיה מיידית וביום אחר שקבענו לא יכל להגיע אז הזמנתי איש מקצוע אחר שיבוא לסדר את הבעיה שאיתר קובי. בסה״כ אין תלונות.
קובי היה בסדר גמור, לדעתי טיפה יקר אבל חוץ מזה ממש סבבה.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שחר פולק, קרית מוצקין.
אשרור: 13/06/2024
משוב: 04/03/2024
תיאור השירות:
סידור שני ברזים בכיור.
חוות דעת:
קובי היה מקסים, הגיע בזמן, תיקן הכל מהר והיה אחלה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מור פרסמן, קרית מוצקין.
אשרור: 28/05/2024
משוב: 24/10/2023
תיאור השירות:
תיקון נזילה בניאגרה סמויה.
חוות דעת:
הגיע אליי בחור שעובד עם קובי, בשם לירן והוא היה מאוד מקצועי ונתן לנו שירות מעולה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שלומי בן סימון, קרית ביאליק.
אשרור: 11/04/2024
משוב: 11/12/2023
תיאור השירות:
תיקון נזילה בניאגרה סמויה הכוללת החלפת פעמון.
חוות דעת:
שירות מאה אחוז! הגיע העובד שלו לירן והיה בסדר גמור, הסביר יפה את התקלה והמחיר היה בסדר לפי דעתי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דקל שרגא, קרית אתא.
משוב: 20/03/2024
תיאור השירות:
איתור נזילה בקיר.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור, אחלה ואני מרוצה מאוד. הוא איתר לי את הבעיה, ניתק לי את המים באופן זמני והזמנתי אחר כך את האינסטלטור של הביטוח כדי לתקן את הבעיה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 700 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשאינסטלטור רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של שירותי אינסטלציה. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
לתחום האינסטלציה הגיע קובי אחרי שירות ארוך בקבע – הוא הצטרף תחילה לעסק של בן דודו ואחרי שלמד את העבודה פרס כנפיים לדרך עצמאית.
קובי מספר, ואולי זה נשמע נדוש, אבל הכי הוא אוהב בעבודה זה לעבוד עם אנשים ולתת להם שירות. הוא מעיד כי בתחום האינסטלציה זה מאוד מספק: "לקוח מתקשר אלי בשיא הלחץ, אני מגיע, מתקן ורואה איך ללקוח יורדת אבן מהלב כשהוא רואה שהכול הסתדר".
בשעות הפנאי שלו קובי אוהב לשחק כדורגל: "אני בתפקיד שוער באופן קבוע, כשהיה יותר זמן הייתי משחק בליגה א' וב', והיום כשיש פחות זמן אני חלק מליגה למקומות עבודה". כנראה שאם קובי לא היה בתחום האינסטלציה הוא היה ממשיך להיות שוער מקצועי ☺
סיפור מלקוח שזכור לקובי במיוחד היה כשהגיע לאחרונה ללקוח שהייתה לו סתימה. "בזמן שאני מתחיל לעבוד הלקוח מספר לי כדרך אגב שנעלם לו התוכי לפני כשבוע...לא ממש התייחסתי לזה עד שהוצאתי מהצנרת ערמה של נוצות ירוקות"...לפחות הלקוח זכה לפרידה ראויה.
את ההכשרה שלו בתחום קיבל מבן הדוד שלו, אחרי שעבד איתו בעסקי האינסטלציה במשך שנתיים.
תחומי התמחות:
:: פתיחת סתימות
:: החלפות צנרת
:: הרכבה של כלים סניטרים
:: צילום המצלמה תרמית
:: הרכבת דודי שמש
:: תיקון דודי שמש
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.