כשהותקן הכיור, בידי בעל מקצוע אחר כשנתיים לפני החלפת הברז, לא הדביקו טוב את הפינה בה ממוקם הברז הנשלף, והתפקוד שלו נפגע. בגלל החיכוך בין הצינור הפנימי, הנשלף, לצינור החיצוני התפוצץ הצינור הנשלף ונאלצנו לקנות ברז חדש. קובי לא תיקן ולא הציע להדביק מחדש את הכיור. באותו הזמן כל כך שמחתי שהברז שוב פועל, אבל כיום זה מחייב אותי להוריד את הערכתי לאיכות העבודה ובעקבות כך את הציון הכללי. לא שיניתי את הערכתי לגבי העמידה בזמנים, היחס והמחיר.
קובי שלח את העובד שלו. הוא היה מצוין, אמין והמחיר שלו סביר מאוד. היחס שלו היה בסדר גמור ומאוד נחמד. אני מרוצה מהשירות שלו וממליצה עליו.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דורון ריניס, גבעת אלה.
אשרור: 23/11/2020
משוב: 24/09/2020
תיאור השירות:
תיקון נזילה בחדר האמבטיה כתוצאה מהצורך בהחלפת ברז אמבטיה.
חוות דעת:
את העבודה בצע קובי שלא בנוכחותי בדירה מושכרת. הדייר, בחור צרפתי עדין נפש התלונן שאיכות הביצוע לקתה בחסר. רמת הגימור הייתה בינונית ומטה והתייחסותו של קובי לבקשותיו הייתה חסרת סבלנות. במידרג צרפת קבל קובי 4.5 במידרג ישראל קבל קובי 6.5 (מהבחור הצרפתי). בהיכרותי את מפגש התרבויות העלתי לקובי את הציון ל 7. בנוסף, לדעתי המחיר היה יקר.
איכות
8
מחיר
5
זמנים
10
יחס
5
תגובת העסק:
הוזמנתי לנזילה באמבטיה שגרמה לרטיבות בקיר המגביל. מבדיקה נמצא כי ההברגה בתוך הקיר שבורה. ההברגה חולצה על ידי מיכשור מיוחד ללא נזק ושבירת קרמיקה. לפני שחילצתי התקשרתי לבעל הדירה ועדכנתי אותו בעלות העבודה תגובתו הייתה - אין בעיה תעבוד. מלבד חילוץ והתקנת הברז, בוצעו עבודות איטום סביב האמבטיה ואיטום ברצפה ללא עלות נוספת. המחיר שנלקח היה עבור הברז שנקנה ועבור חילוץ הברגה שבורה בתוך הקיר, כל שאר העבודות היו ללא עלות על חשבוני. כמו כן הדייר לא דובר עברית הוא דובר צרפתית ולכן התקשינו לתקשר בצורה טובה.
7
כללי
מוטי וייסבלום, הושעיה.
משוב: 21/02/2019
תיאור השירות:
יעוץ טלפוני בנוגע לזרם מים שהיה חלש.
חוות דעת:
קובי הדריך אותי טלפונית באיתור התקלה והדריך אותי איזה חלק להחליף והבעיה נפתרה, קובי נשמע מקצועי, הוא אמין ונותן שירות יוצא מן הכלל.
איכות
10
יחס
10
10
כללי
צח גלברד, חדרה.
משוב: 16/04/2025
תיאור השירות:
החלפת ברז השקייה.
חוות דעת:
הגיע באותו היום והיה מעולה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רונן טל, תל אביב.
משוב: 15/04/2025
תיאור השירות:
פתיחת סתימה.
חוות דעת:
מקצועי, זריז ונעים.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
משה שחר, תל אביב.
משוב: 14/04/2025
תיאור השירות:
תיקון נזילה בצנרת קו מים קרים במטבח.
תמונות מהשטח:
חוות דעת:
היה מעולה! הגיע בזריזות. כלל את עלות הצילום בעלות הכוללת. עדכן בצילום וידאו על כל שלב. ייעץ להמשך. והכל...ביום שישי באמצע ההכנות של הדיירת לקראת סדר פסח אצלה בדירה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יניב לובטון, קרית אתא.
משוב: 27/01/2025
תיאור השירות:
פתיחת סתימה באסלה באמצעות מכשיר לחץ מים.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור. בשביל עשר דקות עבודה המחיר היה קצת יקר לדעתי,
אבל כנראה זה מה שכולם לוקחים.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 703 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשאינסטלטור רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של שירותי אינסטלציה. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
לתחום האינסטלציה הגיע קובי אחרי שירות ארוך בקבע – הוא הצטרף תחילה לעסק של בן דודו ואחרי שלמד את העבודה פרס כנפיים לדרך עצמאית.
קובי מספר, ואולי זה נשמע נדוש, אבל הכי הוא אוהב בעבודה זה לעבוד עם אנשים ולתת להם שירות. הוא מעיד כי בתחום האינסטלציה זה מאוד מספק: "לקוח מתקשר אלי בשיא הלחץ, אני מגיע, מתקן ורואה איך ללקוח יורדת אבן מהלב כשהוא רואה שהכול הסתדר".
בשעות הפנאי שלו קובי אוהב לשחק כדורגל: "אני בתפקיד שוער באופן קבוע, כשהיה יותר זמן הייתי משחק בליגה א' וב', והיום כשיש פחות זמן אני חלק מליגה למקומות עבודה". כנראה שאם קובי לא היה בתחום האינסטלציה הוא היה ממשיך להיות שוער מקצועי ☺
סיפור מלקוח שזכור לקובי במיוחד היה כשהגיע לאחרונה ללקוח שהייתה לו סתימה. "בזמן שאני מתחיל לעבוד הלקוח מספר לי כדרך אגב שנעלם לו התוכי לפני כשבוע...לא ממש התייחסתי לזה עד שהוצאתי מהצנרת ערמה של נוצות ירוקות"...לפחות הלקוח זכה לפרידה ראויה.
את ההכשרה שלו בתחום קיבל מבן הדוד שלו, אחרי שעבד איתו בעסקי האינסטלציה במשך שנתיים.
תחומי התמחות:
:: פתיחת סתימות
:: החלפות צנרת
:: הרכבה של כלים סניטרים
:: צילום המצלמה תרמית
:: הרכבת דודי שמש
:: תיקון דודי שמש
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.