קיבלתי שירות טוב ויעיל. היה הוגן, הראה את הבעיות שמצא.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דן ש. ירושלים.
משוב: 05/09/2022
חוות דעת:
אני אמליץ בכיף! אנשים אמינים ממש. נאסר והעובדים שלו לקחו 15-20 דקות לבדיקת האוטו ללא תשלום. בסוף אמרו לי שהתיקון לא דחוף ועדיף לדחות את התיקון עד החזרה לירושלים. קשה להאמין שיש מוסכים שעושים בדיקה ללא עלות ובסוף ממליצים לתקן יותר מאוחר לא אצלם! אנשים אמינים ממש. ממליץ בחום.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלמוג ג. ירושלים.
משוב: 02/09/2022
תיאור השירות:
החלפת 4 רפידות ונעלי בלמים ברכב מסוג טויוטה יאריס שנת 2008.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור. תקתק את העבודה יחסית מהר ולקח מחיר טוב בעיניי. מאוד מקצועי. האווירה שם מצוינת! אפשר להסתובב ולשאול שאלות וגם חדר ההמתנה נעים.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
9
יחס
10
10
כללי
מיתר בן ארצי, ירושלים.
משוב: 03/12/2021
תיאור השירות:
החלפת בלמים קדמיים ואחוריים ברכב מסוג יונדאי i10 שנתון 2014.
חוות דעת:
הוא היה מעולה, תקתק את העבודה והיה מקסים. אני ביררתי לאחר מכן לגבי המחיר והבנתי שהוא היה מעט יקר, אבל חוץ מהמחיר שגבה הייתי מאוד מרוצה, בנוסף לאחר שבועיים בערך משהו ברכב השמיע רעשים, חזרנו אליו, הוא בדק וראה שמשהו בעבודה לא תקין ועשה אותה שוב ללא לקיחת תשלום נוסף, כך שיצאנו מרוצים!
איכות
10
מחיר
7
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
לידיה צ. ירושלים.
אשרור: 21/07/2021
משוב: 21/03/2021
תיאור השירות:
טיפול שגרתי לרכב של חברת אוודי שכלל החלפת שמנים.
חוות דעת:
הוא היה טוב מאוד, השירות היה אדיב, המקום היה נקי, מסודר וגם המחיר היה הוגן בעייני.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
איתמר פלד, ירושלים.
משוב: 12/12/2017
תיאור השירות:
תיקון והחלפה של צינורות מים במנוע ברכב מסוג סוזוקי ליאנה 2007.
חוות דעת:
בהתחלה הוא מצא את מקור הבעיה שגרמה להתחממות המנוע ולאחר מכן פתר אותה במהירות. הוא היה מצוין, שירותי עם אמינות גבוהה, באמת ממש טוב.
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ארז ודבקר, חיפה.
אשרור: 09/03/2025
משוב: 03/12/2024
תיאור השירות:
הכנה לטסט והעברת טסט לרכב מסוג Mazda 3 שנתון 2014.
חוות דעת:
נאסר נתן שירות מצוין, היה אדיב, מקצועי ומהיר והסביר הכול.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דיאב סואעד, חיפה.
אשרור: 23/02/2025
משוב: 25/11/2024
תיאור השירות:
תיקון נזילת שמן ברכב מסוג OPEL ASTRA שנתון 2013.
חוות דעת:
התרשמתי רק לחיוב! לדעתי לקח מחיר יותר מהוגן והיה סופר מקצועי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מני כץ, קרית ביאליק.
משוב: 18/02/2025
תיאור השירות:
טיפול לפני טסט, לקיחת רכב מסוג טויוטה קורולה שנתון 2010 לטסט.
חוות דעת:
סך הכל הייתי מרוצה!
איכות
9
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 1124 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמוסך רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של טיפולים ותיקונים לרכבים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
DIPLOMA
הסמכה משנת 1974
העסק הנבחר משנת 1996
דיאגנוסטיקה למערכות הרכב
קידום הבטיחות והבריאות במקומות העבודה
DIPLOMA - תעודת אומן - אוטוטק
אודות
עולם הרכב עניין את נאסר מאז ומתמיד, ואפשר למצוא אצלו עד היום כמה רכבי אספנות שהוא אוהב, אז הוא החליט להפוך את זה למקצוע ופנה לתחום המוסכים.
הוא נשוי ואב לשניים, וכבר עובד על הכשרת דור העתיד – את בנו הוא מלמד את כל סודות המקצוע. כשהוא לא במוסך תמצאו אותו מתנדב במשטרה, במועצה האזורית ובמתנ"סים, ואם כבר נשאר לו זמן פנוי הוא ינצל אותו בים.
"אני משתדל להתחבר ללקוחות", הוא אומר. "העיקר זה לא לקחת עבודה ולעשות כמה שיותר, חשוב לי להרגיש בנוח עם האנשים שאני עובד איתם, והפרנסה מגיעה מפה לאוזן ובזכות המלצות "
הוא מספר על לקוח שזכור לו במיוחד. "היה לי לקוח שהיה לו רעש מהרכב ובמוסך המורשה לא מצאו את הבעיה וגם ביקשו ממנו סכום גבוה לאיתור התקלה. כשהוא הגיע אליי יצאתי איתו לנסיעת מבחן, שמעתי את הרעש ואמרתי לו- "שב כאן, תשתה קפה, אני כבר משחרר אותך". הלקוח לא הבין ושאל אותי אם אני לא מוכן לתקן לו את הרכב, אבל אמרתי לו שיחכה רגע. מסתבר שהבעיה הייתה בסך הכל חיזוק של בורג. הוא היה ממש מופתע ועד היום הוא נשאר לקוח שלי, ושנינו לא שוכחים את הסיפור הזה."
ומה לגבי השאיפות לעתיד? " דבר אחד אני רוצה- שהבן שלי ימשיך את דרכי כמו שלימדתי אותו וחינכתי אותו: לתת שירות טוב, לעשות את המאה אחוז, ולהוציא את הלקוח מרוצה."
נאסר עוסק בתחום המוסכים כבר למעלה מ-20 שנה ומנהל את המוסך שלו ביד רמה. המוסך מהווה מרכז שירות לכלל סוגי הרכבים.
"לתחום המוסכים יש סטיגמה של אי אמינות, יש פחד של הלקוח מול המוסך או מול אנשי המקצוע שאולי ירמו אותו", הוא אומר. "כאן במוסך אנחנו מראים ללקוחות את הכל ומציגים תמונה ברורה. גם כשאני אומר ללקוח מה היתה התקלה אני מסביר לו בדיוק ומראה לו מה החלפתי, וגם מה ההבדל בין החלק הישן לחלק החדש. אני מסביר לו עד שהוא מצליח להבין."
תחומי ההתמחות:
:: תיקון וטיפול בכל סוגי הרכבים
:: הכנה לטסט
:: שינוע לטסט
:: הכנת הרכב לחורף
:: הכנת רכב לקיץ
:: בדיקות דיאגנוסטיקה
:: איתור תקלות אלקטרוניות ברכב
"הכי חשוב לי לראות את הלקוח יוצא שמח ומרוצה, ובהרגשה שהוא באמת קיבל את המקסימום שהוא יכל לקבל."
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.