מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מצוין. עשה עבודה טובה והיה הגון. לקח לדעתי מחיר הוגן.
החלפת פלאנץ' של דוד, החלפת פחת, בדיקת הארקה בכל הבית והארקת שקעים.
נחמן קודם כל נותן יחס אנושי ואדיב מאוד. הגיע אפילו לפני הזמן שנקבע, אחרי שתיאם זאת איתנו. הסביר באופן מקצועי על התקלה ועל אפשרויות הטיפול ולא ביצע דבר בלי אישור מפורש. נחמן השתדל למצוא את הביצוע המקצועי ביותר אבל שיהיה גם זול למרות שההשערה הראשונית היתה יקרה יותר. לבסוף, המחיר היה מאוד הגון. באמת עשה מעל ומעבר! מי שייקח אותו לא יתחרט!
השירות היה מעולה!
בדיקה הארקה, החלפת 7 שקעים, התקנת 2 מנורות, התקנת switcher והשחלת ארקה לדוד.
היה מצוין! הגיע בזמן ונתן יחס טוב. שירות מצוין, באמת היה אחלה. נתן מחיר די טוב לדעתי.
בא צ'יק צ'ק, עלה למעלה וסידר את הבעיה של הארקה של הדוד. הוא ירד למטה לדירה לבדוק עוד משהו וראה שהמפסק של הדוד לא הדליק אור אבל בסוף החלטנו שהדיירים שלי יטפלו בזה לבד. הוא לקח מחיר יקר לדעתי, לא הסכים לתת לי אחריות על התיקון של הארקה כוון שהוא לא לוקח אחריות על הארקה.
תיקון של נקודת חשמל שלא היתה מותקנת כראוי, החלפה של שקע שרוף, בדיקת הארקות בבית, והחלפת תרמוסטט תקול של דוד חשמלי.
מקצוען אמיתי, הגון וישר, נעים ונחמד. הוא הגיע בזמן, התחיל בבדיקת הארקות בדירה לצרכי בטיחות (והראה לי איך לבדוק בעצמי שהכל בסדר). אח״כ החליף את השקע שעשה בעיות בשקע חדש, והראה לי שהקודם לא היה מותקן כראוי והסביר למה התקלה קרתה. כשסיים עבר לתקן את התרמוסטט של דוד החשמל בגג. הוא מצא את התקלה, החליף תרמוסטט ולא אף רכיב אחר מיותר. מותק של בנאדם, אני ממש שמח שהוא היה שם. לקח מחיר מצוין והוגן. אפילו ניקה אחריו ואסף את הזבל. הגדיל לעשות וטיפל גם בתקלה קטנה שראה במקרה בדוד של השכן, רק כדי שיהיו לו מים חמים לחורף. זהב טהור. אני בטוח אמליץ עליו לכל מי שאני מכיר, והוא שמור לי עכשיו כטלפון לכל בעיה עתידית.
שיפור הארקת יסוד, חיבור הארקה לדוד ובדיקת שקעים בדירה בת חמישה חדרים.
עשה עבודה מצוינת ומקצועית לשביעות רצוני.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.