מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 453 חוות דעת רלוונטיות
היה מעולה! 10.
הייתי מאוד מרוצה! מעל ומעבר למקובל במחוזותינו.
היה מעולה!
היה מצוין והתקשורת איתו הייתה טובה מאוד. הוא הגיע בזמן, היה מעולה, זמין ועשה מה שצריך, בזמן שצריך.
אספקת והחלפת קולט שמש לדוד 150 ליטרים כולל פינוי הקולט הישן.
היה בסדר גמור! הגיע בנו ועוד עובד, השירות היה טוב והם עשו עבודה טובה.
היה מצוין. הוא עשה הכל מהר, כמו שקבענו והכל היה טוב.
הייתי נרוצה מאוד. היה אדיב, סבלני גם בטלפון. הוא הציע מחיר הוגן. למרות שאני לא הייתי במקום במהלך העבודה, הוא הגיע בדיוק בזמן, שלח הודעה לפני שהגיע, שלח תמונות בסיום העבודה, היה מאורגן שלח תעודת אחריות והכול בווצהפ. היה ממש נחמד ומקצועי לאורך כל התהליך, אני הייתי מאוד מרוצה ממנו וממליצה עליו בחום!
הוא היה מעולה, אבל מאז שהחליף את הדוד כל פעם שאנחנו פותחים את המים יש חלודה. הוא אמר שזה נורמלי, אבל זה לא היה לי ככה לפני.
היה על הכיפאק! שירות מעולה, אדיבות ודיוק בזמנים. מאד מאד מרוצה, מעולה.
הוא היה על הכיפאק, ממש טוב! אחלה בן אדם! הוא הסביר הכל, החליף דברים פגומים, סידר את הדברים שהיו צריכים חיזוק קטן וחייך! הוא באמת בן אדם נחמד מאוד!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.