מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
סמיון הגיע באותו יום שבו בקשנו את עזרתו. הוא היה מקצועי וזריז, אבחן את התקלה מיד והחליף תרמוסטט. רואים שבא מתוך רצון לעזור ולתת מעצמו! האישה מודה לו מאוד.
התקנת דוד שמש חשמלי 150 ליטר של חברת חום מגן ותיקון חיבור של תרמוסטט בדוד שמש ישן.
מדהים. עבודה מקצועית, הסביר את הכול בצורה מאוד סבלנית עם חיוך על הפנים. מרוצה מאוד!
הכל היה טוב מאד, אדם אמין וחביב. בעל מקצוע טוב והגיע בדיוק בשעה שקבענו.
תיקון דוד שמש כולל החלפת פלנ'ג (כולל ג"ח, תרמוסטט ואנודה), ישן בחדש, ניקוי האבנית, קיבוע מפסק חשמל לקיר וחיבורו.
קיבלתי שירות טוב ויעיל, הסביר בדיוק מה הוא, יעשה, היה אדיב גם בטלפון וגם בשטח, הגיע בזמן בדיוק כפי שסיכם איתי מראש, היה מעט יותר יקר ממה שחשבתי.
תיקון דוד שמש ישן, כלל ניקוי פנימי עקב זרימת מים עכורים והחלפת תרמוסטט.
היה פצצה בקטע ממש טוב! הוא עזר לי מעל ומעבר למה שהייתי צריך, באמת שהופתעתי ממנו לטובה. הייתי בטוח שאני הולך לצאת בלי דוד, הבניין ממש בעייתי וישן אז הוא הזהיר אותי מראש שהעבודה עשויה להיות מסובכת. בהתחלה הוא היה בטוח שזה אבוד אבל החליט לתת לזה צ'אנס. הוא דפק עבודה של שעתיים, פתח הכל והצליח להציל את המצב בצורה מקצועית ביותר. הייתה לי איתו חוויית שירות נהדרת ברמות שאין לתאר, ממליץ עליו לכולם במלוא מובן המילה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.