מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 42 חוות דעת רלוונטיות
איטום גג בגודל 250 מ"ר באמצעות יריעות ביטומניות וזפת קר כולל בדיקות הצפה.
השירות היה מצוין, הם באו כמה פעמים במסירות יוצאת דופן בלי להתחמק עד שנפתרה הבעיה.
איטום גג פאנל בגודל 250 מ''ר על ידי חומרים פוליאוריטנים.
הוא היה מעולה, תקשורתי וזמין. היה מאה אחוז והתוצאה אסתטית!
איטום גג בגודל 250 מטרים רבועים בזפת והתקנת מרזב חיצוני לבניין.
אני ממליצה עליו מאוד, הוא עשה עבודה טובה.
קודם כל בגדול אנחנו ועד בית וכל הדיבור שלי איתו היה מרחוק שזה היה מאוד טוב, היה מגיע, מצלם ושולח לי תמונות, מבחינתנו עשה עבודה מצויינת, היו לנו 2 דודים מיותרים למעלה והוא פירק אותם ועשה לנו אקסטרה. נתן אחלה שירות.
איטום גג שטוח בגודל 250 מ"ר באמצעות יריעות ביטומניות.
מוסטפא היה נחמד מאוד ורציני. הוא יסודי, נתן מענה ושמר על ניקיון. נתן תחושת ביטחון שיש על מי לסמוך.
היתה נזילה מהגג, הוא מיד ענה לטלפון ועשה את זה מיידי, מקצוען, גם הסביר לנו לפני בדיוק מה עושה ובאיזה חומרים משתמש, עליתי לגג בהפתעה וראיתי שכל מה שאמר באמת עשה. הוא פרפקציוניסט, עד היום זה מחזיק.
הוא מצוין מבחינת שירות ואיכות. חידש גג מאוד ישן ועשה עבודה טובה.
יוגב נתן אחלה שירות, סידר את הקולטים שעל הגג וצילם לי תמונות של לפני ואחרי. לפי איך שזה נראה אני אופטימית כרגע.
איטום גג בגודל של 250 מטר בעזרת יריעות ביטומניות.
אבירם היה אחלה. הגיע בזמן, הסביר על התהליך והיה מדויק. הראה רצינות, הודיע על הדברים מראש והכל היה בסדר גמור.
איטום גג שטוח בגודל 250 מטר באמצעות יריעות ביטומניות.
רועי היה מאוד נדיב, מנומס ומקסים, הוא איש מקצוע מצוין, זוהי הפעם השנייה שאני נעזרת בו ואנחנו מאוד מרוצים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.