מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 37 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה פצצה! יש לו אנשים ברמה הכי גבוה שעובדים איתו. הם הגיעו בזמן, היו נעימים, הם התייעצו כשהיה צריך והעבודה בוצעה בצורה מושלמת! אין לי מילים. עבדו מצוין!
בניית שני קירות גבס במטבח ובסלון, כולל נישה לטלוויזיה ושיפוץ מלא של שני חדרי אמבטיה שכלל פירוק, חיפויים, אינסטלציה, חשמל וצבע.
אני ממליץ עליו בחום! הוא עמד בזמנים שקבע ועבד בחצי מהזמן שהציעו שיפוצניקים אחרים. היה מאוד נוח לעבוד איתו, השירות והיחס שנותן מעולים, הוא עדכן לאורך כל הדרך מה עשה ומה התכנון למחרת, היה זמין בכל זמן לכל שאלה ובקשה, עבד בצורה נקייה ולא השאיר שום דבר מאחוריו. המחיר בסדר לדעתי, הוא עשה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה! בטוח אמליץ עליו לחברים ולמשפחה, מניסיון עם שיפוצניקים אחרים היה מעל לעשר.
שבירת שני קירות, בניית קיר ותקרת גבס, צביעת חדר בשפכטל, התקת מפסק למקום אחר בחדר בדירה של 6 חדרים.
נתן שירות יוצא מן הכלל!מקסים, אדיב, סבלני, הגיע בזמנים שקבענו, הסביר מה הוא עושה, היה לו חשוב שאהיה מרוצה, שמח שנעזרתי בו!
שיפוץ בדירה בת שניים וחצי חדרים שכלל שבירת קירות, בניית קירות גבס וצבע.
הוא היה ממש אחלה. הוא עמד בזמנים, עשה עבודה מאוד יפה ומומלץ בחום! 10 בהכל.
השירות שלו היה מדהים!
עבודת טיח וצבע בחדר בגודל 24 מטרים, בניית שני קירות גבס כולל פתחים ועבודות צנרת.
אני מרוצה מסך כל העבודה, היה בסדר גמור. עם זאת, היה עיכוב קטן בזמנים עקב חוסר בצוות והמחיר שלקח היה סביר בעיניי.
שיפוץ כללי בדירת ארבעה חדרים בגודל 91 מ"ר שכלל ריצוף בסלון ומטבח 40 מ"ר, צבע וטיח, בניית קיר גבס בגודל 1.5, עבודת אינסטלציה שכלל התקנת שתי אסלות, העתקת קו ביוב והעתקת נקודות מים במטבח ובמקלחות.
בסה״כ היינו מרוצים, לדעתי חשוב לסגור את כל הפרטים הקטנים בהצעת מחיר כי היו דברים שלא כלולים בהצעה הסופית כמו פינוי אשפה ומכולה כי הוא הוסיף את הדברים בהצעת מחיר הסופית. יש לו ידע מאד נרחב באינסטלציה, הוא מצא לנו פתרון מאד יצירתי להוספת אסלה לחדר אמבטיה מאד קטן ועד כה זה עובד מצוין. הוא עשה לנו עבודת ריצוף ברמה גבוהה שיצאה יפה מאוד ולקח מחיר הוגן. העבודה קצת התעכבה מעבר למה שסוכם בהתחלה אבל יכול להיות שזה בגלל שהיו עוד בעלי מקצוע שעבדו במקביל אליו ושזה לא היה באשמתו.
בניית קיר גבס בין שני משרדים שכללה עבודות צבע ושפכטל.
באופן כללי היה בסדר גמור.
שיפוץ בית פרט כולל פירוק גבס ובניית קירות גבס, הריסת ובניית חדר אמבטיה ושרותי אורחים, עבודות חשמל וצביעת כל הבית בשתי שכבות.
מאוד קשוב וכיף לעבוד איתו. תוצאות מאוד מרשימות.
שיפוץ שכלל צביעה של הבית, בניה של קרניז גבס באורך של 15 מטר, שבירת קיר, החלפה של ריצוף בשתי מקלחות, הכנה של תכנית חשמל למטבח ועבודות שקעים לכל הבית.
הוא היה ממש מעולה ומאוד נוח לעבודה. הזמנו אותו לעשות עבודה שהיתה יחסית מורכבת והוא עמד בה יפה. היו לנו שינויים באמצע והוא ביצע אותם בלי שום טענה. היתה לנו איזו תקלה תוך כדי אז הוא סידר את הכל על חשבונו ועשה את זה מיד. הוא נתן לי יחס טוב וגם אמרתי לו שבחיים שלי לא ניתקלתי בשיפוצניק שכיף לעבוד איתו. העבודה שלו היתה איכותית וטובה במיוחד כי אני אחד ששם לב לפרטים קטנים. הוא באמת עשה את כל מה שביקשתי והיה אחלה! :)
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.