מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 19 חוות דעת רלוונטיות
השירות עשר, הוא בא בזמן, גבה מחיר נורמלי והיה מקצועי.
הוא היה מצוין, עשה עבודה נקייה ומקצועית, מבין עניין והמחיר היה סבבה בעיניי.
תיקון מזגן תדיראן שניים וחצי כ"ס ותיקון מזגן נוסף של תדיראן אחד ורבע כ"ס.
מצוין! שירות מעולה! במזגן הראשון חיים החליף קונקטור וחיווט. במזגן השני היה אמור להחליף כרטיס. למרות שהוא היה יכול להחליף לנו את הכרטיס, שהוא חלק יקר מאוד, הוא הציע לנו לא להחליף אותו, כי המצב של המזגן באופן כללי מאוד לא טוב, לדעתו. לחלופין הוא הציע לנו להחליף את המזגן במזגן חדש, על ידי איש מקצוע, שמתמחה בהתקנת מזגנים. התנהגותו ראויה לכל שבח!
תיקון נזילה במזגן 2 וחצי כ"ס והתקנת מזגן 1 כ"ס של חברת תדיראן.
הוא היה מעולה!
הוא היה מעולה, קודם כל הגיע מהר, היה שירותי ומאד מקצועי. גילה מהר מאד את הבעיה והיה אמין והגון.
היה מצוין! הוא הגיע בזמן שהוא אמר, ממש דייק! בבית היה אדם מבוגר והוא לא סיבן אותו. הוא אמר מראש מה תהיה עלות הביקור. הוא הגיע, בדק את המזגן ואמר שהתקלה היא מינורית. הוא טיפל בתקלה בסכום של הביקור ולא ניסה להעצים את התקלה ולקחת יותר כסף. אני מאוד מרוצה!
תיקון של שני מזגנים שכלל החלפת קבל בכל אחד מהם, 1 וחצי כ"ס של חברת טורנדו.
הגיע קצת באיחור אבל חוץ מזה היה נחמד והוגן, נתן שירות מהיר ומקצועי.
המזגן הוציא רעש איום ובד"כ אי אפשר לתקן, אבל אלעד הצליח למצוא חלק ולקחת מחיר בקנה מידה סביר. הוא היה מקצועי, נחמד והגיע בזמן. שמר על קשר, בדק והבין בדיוק בדברים שאמר.
נסיון לתיקון נזילה מהפלסטיק במזגן של חברת תדיראן 2 וחצי כ"ס.
הוא היה נחמד, בחור עשר. ניסה להוסיף הוסיף חלק בצנרת וגם חזר לראות אם עובד, לצערי לא ניתן לתקן את התקלה. שילמתי לו למרות שלא רצה לקחת. ממש בחור עשר!
תיקון של נזילה והחלפת צינורות במזגן תדיראן 2 וחצי כ"ס.
הוא עובד מסודר. אני מאוד ממליצה עליו. קראנו לו בהתראה יחסית קצרה והוא בא ועזר לנו מאוד עם החום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.