מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
החלפת מערכת חשמל בדוד, החלפת פלאנג׳, ניקוי אבן ותיקון צנרת.
הגיעו בהתראה של שעה אחרי שטכנאי אחר ביטל לי ברגע האחרון, אבחנו את הבעיה בדוד ובצעו בו שיפוצים יסודיים. עבדו מהר וביעילות, כולל הזזה של דברים כבדים שחסמו את הדוד והחזרתם למקום והקפדה על ניקיון בסוף גם כן. הכל נעשה באדיבות וברצינות.
הכל מעולה! הכל עשר. אין עליו. כל דבר שעשה היה הכי טוב. אדם מאד נחמד והכי מקצועי שיש.
החלפת גוף חימום ופלאנג בדוד שמש. תיקון צנרת המובילה לדוד, ניקוי אבנית והחלפת ברז.
היה מצויין! אני מאד מרוצה! ההתיחסות של חיים לעבודתו וללקוח היא ראויה לציון. הגיע בזמן שתואם מראש. בדק היטב ובסבלנות את המערכת עד לזהוי התקלה תוך שהוא מסביר את כל שלבי העבודה. מקצועי מאוד.
שלחתי אותו לעשות תיקון בדירה שאני לא גר בה, הוא ממש היה בסדר איתי, ותיאמנו יום שנוח לו ולדיירת. אני חושב שהוא היה קצת יקר אבל יכול להיות שגם מישהו אחר היה לוקח אותו מחיר. לגבי המקצועיות, אני מניח שימים יגידו, נכון לכרגע התקלה תוקנה והדוד עובד.
התקשרתי אליו אחרי שאינסטלטור אחר נתן הצעת מחיר מאוד גבוהה. כשדיברתי עם בצלאל, הוא נתן לי הצעת מחיר ברבע ממה שהאינסטלטור הקודם נתן לי. אני הפסקתי את העבודה עם הקודם באמצע וקראתי לו, הקודם כבר הספיק לעשות נזק. בצלאל היה זמין, הוא נתן לי הערכת מחיר מאוד טובה וזה היה גם מה שהוא גבה בפועל, הוא מאוד נחמד ואדיב. הוא תיקן את הבעיה מהירות ויעילות רבה. הוא עמד במחיר שקבע. אני יצאתי מאוד מרוצה. מעבר להכול לא היה לחץ ובלגאן המאפיין את בעלי מקצוע אחרים. --- ממליץ בחום ---
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.