מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 22 חוות דעת רלוונטיות
שמעון היה בסדר ואני מרוצה. אם הייתי יודעת מראש את המחיר אולי הייתי שוקלת לקנות מכונת כביסה חדשה.
החלפת כרטיס אלקטרוני וניקוי פילטר במכונת כביסה מחברת קריסטל.
היה מצוין, הוא בא בזמן ותיקן, היה סופר מקצועי ואמין, באמת מגיע לו 10!
התרשמתי ממנו לחיוב. הוא הסביר מה שצריך והמחיר היה זול לעומת אחרים. הייתי מרוצה מהשירות.
אחלה קובי! זו לא פעם ראשונה שאני לוקח אותו וגם הפעם הוא היה מקצועי, יעיל, זריז והגיע מאוד מהר בהתרעה של חצי שעה. המחיר הוגן ואנחנו מאוד מרוצים. הוא פתר את הבעיה מאוד מהר.
היה מצוין! מגיע לו עשר בכל הפרמטרים.
החלפת כרטיס אלקטרוני במכונת כביסה של חברת קריסטל.
השירות שלו היה בסדר גמור ועשה מאמצים לבוא בזמן שקבענו למרות שזה היה לפני החג.
הוא היה בסדר גמור. לא פגשתי אותו אבל דיברתי איתו מראש בטלפון, אמר כמה זה יעלה ונתן לי זמן להחליט אם לתקן או לקנות חדשה. הוא היה ממש בסדר. הגיע גם ביום שישי, אבחן את הבעיה ובהמשך הגיע לתקן.
אני ממש אמליץ!
הוא היה ממש בסדר גמור! הוא ידע איך לעלות על מקור הבעיה ולטפל בה. הוא היה מאוד מקצועי והמחירים שלו טובים :)
החלפה של כרטיס חימום וגוף חימום במכונת כביסה של חברת קריסטל.
הוא היה עשר! הוא עשה את עבודתו כמו שצריך. איבחן את מה שצריך באופן מהיר וטיפל במקצועיות בבעיה. הוא גם התקשר כשלא יכל לבוא כדי להודיע לי מספיק זמן מראש. הכל היה ממש בסדר גמור איתו! :)
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.