טיפול לפני טסט, לקיחת רכב מסוג טויוטה קורולה שנתון 2010 לטסט.
חוות דעת:
סך הכל הייתי מרוצה!
איכות
9
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
גיא מירוביץ, קרית ביאליק.
משוב: 09/02/2025
תיאור השירות:
טיפול תקופתי, שירות עבור רפידות ברקס, רצועת מנוע והכנה לטסט.
חוות דעת:
נאסר בחור טוב, מסביר ומראה כל תקלה ובעיה.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
9
10
כללי
שגיא אקסלרוד, קרית אתא.
אשרור: 09/02/2025
משוב: 10/11/2024
תיאור השירות:
תיקן משאבת דלק ברכב מסוג SUZUKI ALTO שנתון 2010.
חוות דעת:
היה בסדר גמור והוא עזר לי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יונתן ש. קרית מוצקין.
משוב: 26/01/2025
תיאור השירות:
שירות עבור טויוטה קורולה 2013.
חוות דעת:
היה ממש אחלה, מצוין! נאסר זיהה את התקלה מיד עוד לפני שחיבר למחשב. היה אדיב ומהיר.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מזל גטנך, קרית מוצקין.
משוב: 19/01/2025
תיאור השירות:
החלפת סטרטר.
חוות דעת:
היה בסדר גמור, הייתי מרוצה מאוד!
איכות
9
מחיר
8
זמנים
10
יחס
9
10
כללי
נאור רוטמן, קרית מוצקין.
משוב: 14/01/2025
תיאור השירות:
טיפול שנתי לרכב לפני טסט, כולל החלפת שמנים, החלפת פנסים קדמיים ובדיקת בלמים.
חוות דעת:
נאסר מצוין ומדהים, מחירים הוגנים, שירות אדיב ומקצועי. עומד בזמנים בצורה שהיא ממש טובה ואני ממליץ בחום.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
גיא א. קרית מוצקין.
משוב: 05/01/2025
חוות דעת:
היה מצוין! שירות אדיב ובאמת מקצועי. מכסה מתחת לאוטו, בחלק הקדמי היה חצי לא מחובר ועשה רעש של גרירה במהלך הנסיעה. נאסר אמר שיש סימן של פגיעה כלשהי שבעקבותיה, המשטח המגן הזה נפל וגם היו חסרים הרבה ברגים. נאסר חיבר בחזרה את המשטח עם הברגות רבות ובסוף הטיפול, שהיה מאוד מהיר ומקצועי, גם לא לקח על התיקון הזה תשלום.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דור קדוש, קרית מוצקין.
משוב: 31/12/2024
תיאור השירות:
טיפול תקופתי לרכב מסוג יונדאי איוניק משנת 2021.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
פליקס לאיבסקי, קרית אתא.
אשרור: 18/12/2024
משוב: 19/08/2024
תיאור השירות:
החלפת קלאץ''.
חוות דעת:
היה מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 1126 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמוסך רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של טיפולים ותיקונים לרכבים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
DIPLOMA
הסמכה משנת 1974
העסק הנבחר משנת 1996
דיאגנוסטיקה למערכות הרכב
קידום הבטיחות והבריאות במקומות העבודה
DIPLOMA - תעודת אומן - אוטוטק
אודות
עולם הרכב עניין את נאסר מאז ומתמיד, ואפשר למצוא אצלו עד היום כמה רכבי אספנות שהוא אוהב, אז הוא החליט להפוך את זה למקצוע ופנה לתחום המוסכים.
הוא נשוי ואב לשניים, וכבר עובד על הכשרת דור העתיד – את בנו הוא מלמד את כל סודות המקצוע. כשהוא לא במוסך תמצאו אותו מתנדב במשטרה, במועצה האזורית ובמתנ"סים, ואם כבר נשאר לו זמן פנוי הוא ינצל אותו בים.
"אני משתדל להתחבר ללקוחות", הוא אומר. "העיקר זה לא לקחת עבודה ולעשות כמה שיותר, חשוב לי להרגיש בנוח עם האנשים שאני עובד איתם, והפרנסה מגיעה מפה לאוזן ובזכות המלצות "
הוא מספר על לקוח שזכור לו במיוחד. "היה לי לקוח שהיה לו רעש מהרכב ובמוסך המורשה לא מצאו את הבעיה וגם ביקשו ממנו סכום גבוה לאיתור התקלה. כשהוא הגיע אליי יצאתי איתו לנסיעת מבחן, שמעתי את הרעש ואמרתי לו- "שב כאן, תשתה קפה, אני כבר משחרר אותך". הלקוח לא הבין ושאל אותי אם אני לא מוכן לתקן לו את הרכב, אבל אמרתי לו שיחכה רגע. מסתבר שהבעיה הייתה בסך הכל חיזוק של בורג. הוא היה ממש מופתע ועד היום הוא נשאר לקוח שלי, ושנינו לא שוכחים את הסיפור הזה."
ומה לגבי השאיפות לעתיד? " דבר אחד אני רוצה- שהבן שלי ימשיך את דרכי כמו שלימדתי אותו וחינכתי אותו: לתת שירות טוב, לעשות את המאה אחוז, ולהוציא את הלקוח מרוצה."
נאסר עוסק בתחום המוסכים כבר למעלה מ-20 שנה ומנהל את המוסך שלו ביד רמה. המוסך מהווה מרכז שירות לכלל סוגי הרכבים.
"לתחום המוסכים יש סטיגמה של אי אמינות, יש פחד של הלקוח מול המוסך או מול אנשי המקצוע שאולי ירמו אותו", הוא אומר. "כאן במוסך אנחנו מראים ללקוחות את הכל ומציגים תמונה ברורה. גם כשאני אומר ללקוח מה היתה התקלה אני מסביר לו בדיוק ומראה לו מה החלפתי, וגם מה ההבדל בין החלק הישן לחלק החדש. אני מסביר לו עד שהוא מצליח להבין."
תחומי ההתמחות:
:: תיקון וטיפול בכל סוגי הרכבים
:: הכנה לטסט
:: שינוע לטסט
:: הכנת הרכב לחורף
:: הכנת רכב לקיץ
:: בדיקות דיאגנוסטיקה
:: איתור תקלות אלקטרוניות ברכב
"הכי חשוב לי לראות את הלקוח יוצא שמח ומרוצה, ובהרגשה שהוא באמת קיבל את המקסימום שהוא יכל לקבל."
שאלות ותשובות עם נאסר
לתשומת לבך!
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.