היה מ-ע-ו-ל-ה! הייתי מרוצה מהכל! עבור דירה יד שנייה ביקשנו את השירות של משה. משה היה זמין וקבענו כבר למחרת. הבדיקה הייתה מקיפה ויסודית וכללה בדיקה של מערכת החשמל, נזילה משמעותית שהייתה בנכס ועוד הרבה פרטים שלא חשבנו לבדוק. תוך יום מהבדיקה קיבלנו דוח מפורט ובהיר להבנה שעזר לנו מאוד בעניין הדירה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלירן רגיני, חריש.
משוב: 05/03/2025
תיאור השירות:
בדק בית עבור דירה חדשה.
חוות דעת:
הוא היה פשוט מעולה, חבל על הזמן, אחלה של בחור, אין דברים כאלו. הוא הגיע אלי בהתרעה קצרה אחרי שמישהו הבריז לי, כבר יום למחרת הוא הגיע.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
נלי מ. חריש.
משוב: 01/01/2025
תיאור השירות:
בדק בית עבור דירה חדשה.
חוות דעת:
אני מאוד מאוד מרוצה! יש לי דירה חדשה שרכשתי וכולה ברטיבות מטורפת. ישר חיפשתי דרך האתר ומשה קפץ לי באזור חריש והסביבה. שוחחתי איתו בטלפון ונתן לי מענה רחב ומדוייק במקצועו. הסביר לי והראה לי היכן מוצגת רטיבות, אלו בעיות יש ואיך אפשר לפתור אותן. לאחר מכן אחרי יומיים כבר היה לי את הדו"ח מפורט ומוסבר היטב. גם כשהתקשרנו אליו להתייעץ לאחר קבלת הדו"ח קיבלנו מענה ראוי ומעולה! הוא גם מאתר נזילות, גם שמאי וגם בדק בית. אם הייתי יודעת מהתחלה לא הייתי לוקחת אנשים אחרים, הייתי לוקחת רק את השירות שלו. תודה משה, אדע להמליץ עליך לעוד המון אנשים.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שימרית יאיר, חריש.
משוב: 09/07/2024
תיאור השירות:
בדק בית לדירה יד שנייה, כולל בדיקת חשמל ורטיבות.
חוות דעת:
היה בסדר גמור. הוא עשה את הבדיקה כמו שצריך והייתי מרוצה!
איכות
9
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
רועי ש. תל אביב.
משוב: 27/04/2025
תיאור השירות:
בדק בית לדירה יד שנייה.
חוות דעת:
היה מצוין, הכל היה בסדר גמור! בן אדם מדהים שירות הכי טוב שיכלתי לבקש.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
הילה ג. לוד.
משוב: 22/04/2025
תיאור השירות:
בדק בית לדירה חדשה כולל בדיקת רטיבות, חשמל, תשתיות מבנה, קרינה וליקויי בנייה.
חוות דעת:
הוא מקסים ועשה עבודה מצוינת!
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
אסתר פיקל, זכרון יעקב.
משוב: 22/04/2025
תיאור השירות:
בדק בית לדירת יד שניה לפני כניסה.
חוות דעת:
היה מעולה, הגיע בזמן, מקצועי ונתן דוח מפורט. אחרי גם היה זמין לשאלות בטלפון.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שקד גיט, תל אביב.
אשרור: 14/04/2025
משוב: 12/02/2025
תיאור השירות:
בדק בית לדירה חדשה.
חוות דעת:
היה מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
טלי מירון, ירושלים.
אשרור: 10/04/2025
משוב: 09/02/2025
תיאור השירות:
בדק בית לנכס יד שניה שכלל בדיקת פגמים ורטיבות.
חוות דעת:
היה מעולה, מקסים ומצוין. המחיר סביר. הוציא דו"ח מאוד מפורט שכלל הכל.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 276 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשחברת בדק בית רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של בדק בית. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
משה הוא שמאי נזקי רכוש וליקויי בנייה ומומחה לבדק בית. על כך מספר: "חברתנו בעלת ניסיון בעולם הבניין משנת 2003, לאחר מאות פרויקטים מורכבים בהיקפים גדולים במגזר הפרטי והציבורי", מספר משה ומוסיף: "חברתנו מתמחה בכל נושא ליקויי הבנייה, הוצאת דוחות משפטים בתביעות קבלן וחברות ביטוח, ונותנת שירותים ובדיקות לפי התקן הישראלי באמצעות מכשור מתקדם, תוך הסבר ודוח מפורט וקביל לבית המשפט, כולל מחירים. חשוב לנו לתת שירות מקצועי, אישי ואמין ללא פשרות".
תחומי התמחות
:: בדק בית
:: פיקוח בנייה
:: שמאות רכוש
:: קבלן לעבודות הנדסיות
:: סריקת החלל בצילום תרמי לגילוי רטיבות סמויה
:: איתור נזילות
:: בדיקת מתקני חשמל ואינסטלציה
:: בדיקת רטיבות ולחצים
ותק בתחום
בתחום משנת 2003.
הכשרה
-מומחה לבדק בית מוסמך מטעם מכון התקנים הישראלי
- מומחה לבדק בית מוסמך משרד העבודה
-מאתר נזילות מוסמך מטעם איגוד המאתרים הישראלי
-שמאי נזקי רכוש מוסמך
-תרמוגרף תרמי מוסמך FLER הסמכה בינלאומית
-מפקח בנייה בכיר B.M
-מפקח בנייה ירוקה מתקדמת
-סוקר סיכונים מוסמך
-קבלן בניין לעבודות הנדסיות רשום ומוסמך - חברה מוסמכת לתחזוקה ספינלקרים - מטעם משרד השיכון רשום כמומחה במאגר בתי המשפט
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.