חלבון מי גבינה הוא חלבון איכותי שמופק מהחלק הנוזלי של החלב בתהליך ייצור גבינה. בתהליך זה, מסננים ומייבשים את מי הגבינה כדי לייצר את אותה אבקת חלבון פופולרית, שמוכרת בזכות הערך התזונתי הגבוה שלה. חלבון מי גבינה מכיל כמות מרשימה של חומצות אמינו חיוניות, מה שהופך אותו למושלם לבניית שרירים, לשמירה על מסת השריר ולתמיכה בתהליכי התאוששות אחרי אימונים. וזה לא הכל! הוא גם תורם לתחושת שובע מוגברת ולשיפור קצב חילוף החומרים - מה שהופך אותו לבחירה מצויינת עבור כל מי שרוצה לשמור על תזונה מאוזנת ולשפר ביצועים באימונים