בשר רזה הוא בשר עם אחוזי שומן נמוכים שמכיל הרבה חלבון, מה שמעניק לו המון יתרונות בריאותיים. הוא חשוב ומשמעותי מאוד עבור כולם אבל במיוחד עבור שומרי משקל, מתאמנים וכאלה שמחפשים לאכול טוב בלי "לחטוא". היתרונות הבולטים של בשר רזה הם שהוא עשיר בוויטימנים, קל לעיכול וטוב מאוד ללב כמעט כמו שיחה עם החבר הכי טוב.
אז מי הכוכבים שלנו בקטגוריית הבשר הרזה? בשר בקר מספר 3 (חזה), בשר בקר מספר 4 (כתף), בשר בקר מספר 6 (פילה מדומה), בשר בקר מספר 13 (שייטל), פילה בקר וסינטה.
חשוב שתדעו שלמרות השימוש במילה "בשר", מדובר גם בעופות - בכל זאת חזה עוף הוא מלך הדיאטות והחיטוב. כן חשוב לשים שלא כל החלקים של העוף נחשב רזים בדיוק כמו בבשר בקר. אז מי כן נחשב רזה? חוץ מחזה העוף, גם השוקיים (ללא העור!) נחשבות לחלק יחסית רזה.
צריכת בשר רזה כמובן לא אומרת שלא תאכלו יותר אנטריקוט או אסאדו כן? מינון נכון הוא הסוד ותוכלו להיעזר בדיאטנית כדי להבטיח שאתם עושים את זה נכון. בהצלחה ובתיאבון!