מייבש כביסה הפך לחלק בלתי נפרד מחיי היומיום שלנו, אבל יש לזה מחיר. מייבשי כביסה מתקלקלים אחרי תקופה מסוימת, בעיקר אם לא מתחזקים אותם כמו שצריך. כדאי שתדעו שאם יש לכם מייבש כביסה קונדנסור, מחיר תיקון מייבש הכביסה עולה. כל מה שתצטרכו לדעת על התקלות ועל מחיר תיקון מייבש כביסה - בלי לייבש אתכם .
מייבש כביסה הוא מכשיר חיוני במשק הבית, אם הוא מפסיק לעבוד או שאתם חושדים שיש בעיה, תמיד תוכלו להתייעץ עם טכנאי מוצרי חשמל. מחיר ביקור של הטכנאי יעלה לכם החל מ- 250 ש"ח. תיקון של מייבש כביסה קונדנסור עלול להיות יקר יותר ממייבש כביסה רגיל, בגלל שהעלויות של חלקי החילוף יקרות יותר. במאמר הבא תמצאו פירוט של כל העלויות.
המחירים כוללים מע"מ.
המחירים כוללים את השירות של הטכנאי וגם את המוצר, אלא אם צוין אחרת.
נתחיל בתקלה הבסיסית ביותר, הכביסה הסתיימה והגיע הזמן להכניס אותה למייבש, לחצתם על הכפתור אבל הוא מסרב להתעורר ולפעול. לרוב הסיבה לכך שהמייבש לא נדלק נובעת מתקלה בשקע החשמל עצמו (ואז זה כבר סיפור שמצריך חשמלאי), או תקלה בכרטיס האלקטרוני.
שיפוץ כרטיס אלקטרוני במייבש כביסה נע בין 600-750 ש"ח.
במידה ויש לכם מכונת כביסה מסוג קונדנסור שיפוץ הכרטיס יעלה החל מ-850 ש"ח.
הוצאתם את הכביסה והיא עדיין רטובה ולחה? זה אומר שאין זרימת אוויר חם בתוך תוף המייבש. ולכן הכביסה לא מתייבשת כראוי. הסיבות האפשריות שיכולות לגרום לבעיה הן תקלה בגוף החימום ותקלה בתרמוסטט - החלק שמווסת את הטמפרטורה.
מחיר החלפת גוף חימום מקולקל נע בין 600-900 ש"ח.
החלפת תרמוסטט 450-500 ש"ח.
מייבש כביסה הוא לא מכשיר שקט במיוחד גם בימים כתיקונם. אבל אם במהלך פעולת הייבוש המייבש מתחיל להשמיע רעשים חריגים, זה יכול לקרות בגלל שחיקה בחגורה או תקלה בתוף (ולא של התזמורת).
מחיר החלפת תוף במייבש כביסה נע בין 400 ל-650 ש"ח.
מחיר החלפת חגורה במייבש כביסה עולה החל מ-450 ש"ח.
במידה ויש לכם מייבש קונדנסור, החלפת חגורה עולה החל מ-600 ש"ח.
אם התייבשתם עד כה ולא מצאתם את התקלה במייבש הכביסה שלכם או מחיר התיקון שלה, אולי זה בדיוק מה שחיפשתם - תקלות נוספות במייבש הכביסה:
עלות החלפת גומייה בדלת מייבש כביסה – 350-500 ₪
עלות התקנת צינור יציאה למייבש הכביסה – החל מ-270 ₪
עלות החלפת מנוע של מייבש כביסה – החל מ-550 ₪
מייבש כביסה מסוג קונדנסור כולל משאבת מים שנוטה להתקלקל לעיתים קרובות, עלות החלפת המשאבה נעה בין 450-600 ₪
אם אתם לא רוצים להיפגש עם טכנאי מוצרי החשמל לתיקון מייבש הכביסה שלכם בתדירות גבוהה, הנה כמה דברים שאתם יכולים להקפיד לעשות כדי לשמור על מייבש הכביסה שלכם תקין לאורך זמן:
נקו את הפילטר של המייבש באופן קבוע: פילטר המייבש נוטה לאסוף לכלוך ופירורים מהכביסה, דבר שיכול לגרום לתקלות. מומלץ לנקות את הפילטר אחרי כל שימוש במייבש, או לפחות פעם בשבוע.
אל תעמיסו על המייבש: העמסת יתר יכולה לגרום לכביסה להתייבש בצורה לא אחידה, ואפילו להוביל לשחיקה מוגברת של רכיבים כמו התוף או הגומייה. טיפ שלנו: עדיף לייבש את הכביסה בכמה סבבים קטנים מאשר בסבב אחד עמוס.
תבחרו את תוכנית הייבוש המתאימה: לכל סוג בד יש תוכנית ייבוש מתאימה. שימוש בתוכנית לא נכונה עלול לפגום בבגדים ולגרום להם להתכווץ. הטיפ הזה אולי פחות שומר על מייבש הכביסה, אבל בהחלט שומר על הבגדים שלכם…
אם נתקעתם עם ערימות של כביסה רטובה כי המייבש שוב נתקע, חסכנו לכם כאבי גב וזמן יקר והכנו לכם רשימה של טכנאי מוצרי חשמל מומלצים שמדורגים לפי חוות דעת של לקוחות קודמים. אחרי התיקון של מייבש הכביסה ניצור קשר לברר את חוות דעתכם על השירות שקיבלתם ונעדכן באתר. אל תתביישו, תייבשו 😊
עלות ביקור טכנאי מוצרי חשמל נעה בין 250- 350 ש"ח.
עלות שיפוץ כרטיס אלקטרוני במייבש כביסה נע בין 600- 750 ש"ח.
במידה ויש לכם מייבש כביסה מסוג קונדנסור, עלות שיפוץ כרטיס אלקטרוני עולה החל מ-850 ש"ח.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.