מוקד מידרג: 1-700-707-233

מה זה "ללא גלוטן"?

לחם ללא גלוטן

גלוטן הוא חלבון שקיים בדגנים כמו חיטה, שעורה, שיפון וכוסמין. אצל חלק מהאנשים גלוטן מעורר רגישות ואפילו אלרגיה, והם נמנעים מאכילה של כל מזון שמכיל אותו. זה קצת עצוב - מי יכול לחיות בלי פיצה?! לכן מייצרים היום (ולא רק בפסח) המון מאכלים ללא גלוטן מקמח חלופי שמופק מאורז, תירס, תפוחי אדמה, סויה, טף, שיבולת שועל, קטניות, זרעים, אגוזים ועוד. 


מידרג עונים | עוד שאלות בדיאטניות

שים לב! הנך מחובר בשם הלקוח . התנתק